Neden İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, mevcut ya da yeni tasarlanacak binaların iç mekanlarını ve kamusal-yarı kamusal alanların mekansal kalitelerini artırmak adına yaratıcı çözümler üreten etkin bir meslek dalıdır.

Programın Özellikleri

İç mimarlık eğitiminde farklı disiplinler arasında işbirliğine öncelik veren bütünsel ve katılmalı bir yaklaşım benimsenerek, eşgüdümlü olarak bilgi aktarımı sağlanması hedeflenmektedir.

Çalışma Alanları

Ders Planı

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ DERS PLANI 1.SINIF 1. YARIYIL 2.

Ders İçerikleri

Gerekli Vasıflar

Çalışma Alanları

İletişim

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ - İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ - İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Erkilet Dere Mah.

Ders Programı

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü DERS PROGRAMI için tıklayınız.

Burslar ve Kontenjanlar

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı kontenjanları için tıklayınız.

ders programı

Staj

Stajlarla ilgili formlar için tıklayınız.

Sınav Takvimi

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Teslim Programı için tıklayınız. 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Final Sınav Teslim Programı için tıklayınız.

Sınav Arşivi

Ders Programı

2016-2017 Güz Yarıyılı İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü DERS PROGRAMI için tıklayınız.

Ders Programı

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ders programına ulaşmak için tıklayınız. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders programına ulaşmak için tıklayınız.

Etkinliklerimiz

Behruz Çinici Maket Atölyesi