Misyon

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, mevcut ya da yeni tasarlanacak binaların iç mekanlarını ve kamusal-yarı kamusal alanların mekânsal kalitelerini artırmak adına yaratıcı çözümler üreten etkin bir meslek dalıdır.

Vizyon

Paydaşlarımız

Kalite Politikamız

Üniversitemizde kalite güvencesi kapsamında 2019-2023 Stratejik Hedefler rehberi hazırlanmış,  kalite politikaları belirlenmiş ve fakülte/bölüm web sayfasında yayımlanmış , fakültede panoda ilan edilmiştir.

Öz Değerlendirme Raporları

Neden İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, mevcut ya da yeni tasarlanacak binaların iç mekanlarını ve kamusal-yarı kamusal alanların mekansal kalitelerini artırmak adına yaratıcı çözümler üreten etkin bir meslek dalıdır.

Programın Özellikleri

İç mimarlık eğitiminde farklı disiplinler arasında işbirliğine öncelik veren bütünsel ve katılmalı bir yaklaşım benimsenerek, eşgüdümlü olarak bilgi aktarımı sağlanması hedeflenmektedir.

Çalışma Alanları

Gerekli Vasıflar

Çalışma Alanları

İletişim

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ - İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ - İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Erkilet Dere Mah.

Ders Programı

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü DERS PROGRAMI için tıklayınız.

Akademik Takvim

Burslar ve Kontenjanlar

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı kontenjanları için tıklayınız.

Akademik Takvim

ders programı

Staj

1. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Staj Yönergesi 2. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Staj Başvuru Formu 3.

Sınav Arşivi

Ders Programı

2016-2017 Güz Yarıyılı İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü DERS PROGRAMI için tıklayınız.

Etkinliklerimiz

Behruz Çinici Maket Atölyesi

Komisyon Üyeleri

Bölüm / Fakülte Adı Komisyon Üyeleri Görevi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı  Dr. Öğr. Üyesi D. Merve ÇETİNKAYA SÖNMEZ Başkan Dr. Öğr.